Üzleti tippek

Kétéltű járműveink

Autóink a parkolón túl is követnek minket. Nem tudunk megválni az általuk keltett magabiztosságtól, velünk kell legyenek mindig, akár meghökkentő árukapcsolás révén is.

Diszkóbaleset helyett
10 348 eurótól

A harmadik évezred eleje már visszavonhatatlanul a kis „i”-betűvel kezdődő márkanevek korszakaként fog bevonulni a történelembe és az egyetlen felelős ezért ez a kis designos MP3-lejátszó az Apple-től. Ebben az osztrák akcióban most a nano fantázia nevű iPod-verzió egy 500-as készlet erejéig VW-logóval és egy Volkswagen Fox kisautóval kiegészítve vásárolható meg. Sajnos ez az árat is némiképp felfelé módosítja. Tömör autóban tömörített zene.
www.volkswagen.at

Zene nappal
295 dollártól

Ha kiszállni kényszerülünk szeretett kabriónkból, akkor sem kell lemondani a zenehallgatásról, jobb híján az orrnyereg válik hordozóvá. Oda ül fel ez az MP3-lejátszó egy napszemüvegbe ágyazva, némi BMW-designnal, fél, vagy egy gigabájt memóriával ellátva. De mit csinál az ember, ha kezd lemenni a nap, de nem szeretne lemondani a zenéről?
www.bmw-online.com

Grafitszürke Maserati

Az autóipar fetisizált alapanyagaiból készült kiegészítők hagyományaival szakítva egy meglepő termékkel rukkolt elő a Maserati rajongói számára. A megszokott extrém férfias karórák, gyönyörű töltőtollak, vaskos rozsdamentes acél, vagy éppen nemesfém dísztárgyak csillogása helyett fa borítja ezt a cseppet sem trendi íróeszközt. Vagy éppen hogy trendteremtő?
www.maserati.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik