Üzleti tippek

A McAfee piacra dobta új biztonságos tartalom-kezelő (SCM) alkalmazását

admin
admin

2005. 10. 07. 00:00

Az új termékcsalád része a McAfee Secure Web Gateway („biztonságos webátjáró" – SWG), a Secure Messaging Gateway („biztonságos levelező átjáró"–SMG), továbbá a Secure Internet Gateway („bi

A McAfee Secure Content Management programcsalád első osztályú platformjai révén védelmet nyújt a kémprogramok, a nem megfelelő webtartalmak, az adathalászat, a spam-ek, az ismert vírusok és a trójaiak ellen. Ez az átfogó védelem szükségtelenné teszi több, különböző biztonsági termék használatát, csökkentve a fizetendő jogdíjak költségeit. A megoldások alkalmazás-alapúak, könnyű őket telepíteni és gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást.

Az SWG és SIG alkalmazások első osztályú webszűrővel rendelkeznek, amelyet a Secure Computing SmartFilter alkalmazása biztosít. A SmartFilter technológiája tökéletesen illeszkedik az SWG és a SIG platformjaihoz, segítve az IT menedzsereket a jogosulatlan elérések kiiktatásában és a biztonság javításában. A SmartFilter technológiával a McAfee kiváló teljesítményt és alacsony válaszadási időt képes biztosítani, amivel segíti ügyfeleit Internet sávszélességük maximalizálásában és az ártalmas kódokat vagy nem megfelelő tartalmakat tartalmazó weboldalak blokkolásában.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.