Üzleti tippek

A McAfee piacra dobta új biztonságos tartalom-kezelő (SCM) alkalmazását

Az új termékcsalád része a McAfee Secure Web Gateway („biztonságos webátjáró" – SWG), a Secure Messaging Gateway („biztonságos levelező átjáró"–SMG), továbbá a Secure Internet Gateway („bi

A McAfee Secure Content Management programcsalád első osztályú platformjai révén védelmet nyújt a kémprogramok, a nem megfelelő webtartalmak, az adathalászat, a spam-ek, az ismert vírusok és a trójaiak ellen. Ez az átfogó védelem szükségtelenné teszi több, különböző biztonsági termék használatát, csökkentve a fizetendő jogdíjak költségeit. A megoldások alkalmazás-alapúak, könnyű őket telepíteni és gyakorlatilag nem igényelnek karbantartást.

Az SWG és SIG alkalmazások első osztályú webszűrővel rendelkeznek, amelyet a Secure Computing SmartFilter alkalmazása biztosít. A SmartFilter technológiája tökéletesen illeszkedik az SWG és a SIG platformjaihoz, segítve az IT menedzsereket a jogosulatlan elérések kiiktatásában és a biztonság javításában. A SmartFilter technológiával a McAfee kiváló teljesítményt és alacsony válaszadási időt képes biztosítani, amivel segíti ügyfeleit Internet sávszélességük maximalizálásában és az ártalmas kódokat vagy nem megfelelő tartalmakat tartalmazó weboldalak blokkolásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik