Üzleti tippek

A gardróbból a spájzon át az irodába

Megfelelő méretű buksza esetén a leghihetetlenebb márkapárosításokkal ruházhatjuk fel magunkat, és sehol sem kell lemondanunk az irigy pillantásokról.


A gardróbból a spájzon át az irodába 1

Ferrari kasmír gyerekcsizmák
79 euró
A pénzszórást és rajongást nem lehet elég korán kezdeni, miért ne költhetnénk el már a kisbabánkra is egy kisebb vagyont, hogy kifejezzük a kedvenc autómárka, vagy Forma–1-es csapat iránti vonzalmunkat? Sebességnövekedést ugyan nem ígérnek hozzá, de biztos kényelmes ez a kis kasmír cipőcske, bársonytalppal és bőrlogóval. Legkésőbb a sikeres érettségire azért egy Scaglietti vagy egy Maranello is dukál!
www.ferraristore.com


A gardróbból a spájzon át az irodába 2

Evian Bikini

A vénasszonyok nyarában reménykedve, vagy éppen egy egzotikus nyaraláshoz még jól jöhet ez az angol fejlesztés, amely a melltartórészben tárolt ásványvíz lehűtésével segít a megfelelő testhőmérséklet és tónus elérésében, akár a legnagyobb hőségben is. A vízszint állításával változó külső körülményekhez is alkalmazkodni lehet. Sivatagi kirándulásnál pedig egyenesen életet menthet az pár korty víz.
www.evian.co.uk


Oktoberfest pulcsi iPod nanohoz
14,50 euró

A gardróbból a spájzon át az irodába 3

Különleges rendezvényekre alkalomhoz illő öltözet dukál, aki pedig igazán ad magára, akár még az MP3-lejátszóját is a stílusához igazítja. A Bajor fővárosban literes söröskorsók rendeléséhez és óriási fapadokon együttdülöngéléshez kötelező az Oktoberfest fantázianévre hallgató tokba bújtatni az iPodot.
www.pull-i.com

Porsche Pipe 909
350 dollár

A gardróbból a spájzon át az irodába 4

Megszületett a leglassabb Porsche! Miért kellene pont pipázás közben lemondani az elegáns sportkocsi krómalkatrészeinek csillogásáról? Bár a gyár fejlesztőmérnökei talán kevesebb időt töltöttek ennek a pipának megtervezésével, mint a Cayman S farigcsálásával, de azért itt sem hagyták abba addig, amíg nem tudtak maximálisan elégedetten hátradőlni a stuttgarti irodában. A dohányzás és a gyorshajtás életveszélyes!
www.porsche-design.com

Kutyakamera
40 euró

A gardróbból a spájzon át az irodába 5

Csak nehogy trójai plüsskutyának bizonyuljon a főnök által ajándékozott aranyos állatka, amit javaslata szerint a monitor tetejére tett! Érdemes alaposabban is megvizsgálni az orrát, ugyanis az irodákban a monitorok tetejét elborító szőrös állatkák egy része mostantól mellékállásban webkameraként is működik, és így akár tudta nélkül közvetítheti bárhova, ahogy gyanútlanul a munkájához nehezen kapcsolható tevékenységeket végez. Szomorú korszak köszöntött be ezzel, már a plüssállatokban sem bízhatunk, a Nagy Testvér őket is beszervezte.
www.genius-europe.com

Batman napszemüvege
29 font

A gardróbból a spájzon át az irodába 6

Nem kötelező teljes bőrszerkóban és batmobilban járni Gotham City utcáit a megfelelő feltűnés érdekében, elég csak ezt a kis vékony napszemüveget feltenni, hogy minden járókelő lássa, igazán biztonságban van. Arról egyelőre nincsenek statisztikai adatok, hogy mennyivel nő meg a segélykérések száma a viselőinél.
www.sunblades.net

Harry Potter roppant édes csótányraja
9,50 dollár

A gardróbból a spájzon át az irodába 7

Harry Potter igazán sokat tett a gyerekek olvasási szokásainak megváltoztatásáért, de talán még inkább hatékonyak és maradandóak a hatásai az édességiparra, a könyvben szereplő különböző – általában meglehetősen extrém-nassolnivalók közül már több is megjelent a muglik világában is. Ezúttal egy kéttagú csótányraj ropogós cukorszárnyát átharapva juthatunk az élethűen formázott gumicukor belsőhöz. Egy fontos figyelmeztetés: a konyhaasztalon vagy padlón felejtve szinte biztos, hogy nagyon gyors, taposás, vagy agyoncsapás általi halál lesz az ártalmatlan édesség osztályrésze.
www.candywarehouse.com

Ajánlott videó

Olvasói sztorik