Üzleti tippek

Az Axis Communications Etherneten keresztüli áramellátással és kétirányú hanggal ellátott beltéri hálózati kamerát vezet be a piacra

Az Axis Communications, a hálózati videó világpiacának vezető szereplője, a mai napon bejelentette az AXIS 210A Etherneten keresztüli áramellátással (PoE) és kétirányú hanggal ellátott hálózati kamera bevezetését. Az AXIS 210A bel

Mivel az AXIS 210A PoE-vel van ellátva, felszerelését egyszerűsíti az, hogy a videó és audió jelek átvitele és az áramellátás egyetlen Ethernet kábelen keresztül történik. A kamera rendelkezik beépített mikrofonnal és külső mikrofonhoz és hangszórókhoz való csatlakozókkal is. Az AXIS 210A beltéri fényviszonyok között kategóriájában a legjobb képminőséget nyújtja, sorkövető letapogatással működő CCD érzékelővel és nagyteljesítményű valós-idejű képfeldolgozó hardverrel rendelkezik. Ez a felhasználók számára akár VGA felbontásban is teljes képkocka sebességet (30 keret/s) biztosít.

„A vállalati biztonsági és felügyeleti alkalmazásokkal rendelkező ügyfeleink már alig várták az ilyen típusú, Ethernetes áramellátással és beépített hanggal rendelkező hálózati kamera megjelenését.” – mondta Johan Lembre az Axis Communications termékmenedzsment alelnöke. „Az AXIS 210A kialakítása speciális, olyan fejlesztésekkel, amelyek egyszerűsítik az igények megoldását.”

Az AXIS 210A szimultán Motion JPEG-et és fejlett MPEG-4 videó streamet alkalmaz, így a rendszereket a képminőség és a sávszélesség hatékonysága szempontjából egyaránt lehet konfigurálni. További funkciók pl. a képi mozgásérzékelés, a pre-alarm és post-alarm puffer, a kiértesítési lehetőségek, személyi adatvédelmi okokból történő kitakarás, és külső eszközökhöz, pl. érzékelőkhöz, relékhez kapcsolódó be- és kimenetek. Az AXIS 210A IP-cím szűrést, valamint többszintű video-menedzsment és biztonsági hozzáférést biztosít. Támogatja az univerzális „Plug and Play” (UPnP) szabványokat, és gyorsmemóriája van, mely lehetővé teszi a beágyazott alkalmazások feltöltését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik