Üzleti tippek

Portfolióbővítés az Atigrisnél

Két kiváló magyar termék terjesztésével bővítette portfolióját az Atigris Informatika Rt.

A telefónia felé való nyitással ügyfeleinknek még komplexebb szolgáltatásokat tudunk nyújtani, miközben újak megnyerésében is bízunk. A felfutási idő után százmillió forintos nagyságrendű forgalomnövekedést prognosztizálunk -mondta el Papp Tibor vezérigazgató.

A TollStar NG hagyományos és IP alapú telefon alközpontok és gateway-ek tarifikációját végző rendszer. A TollStar NG képes több telephelyen levő alközpontok és gateway-ek együttes díjszámlálására, tetszőleges szolgáltatói tarifarendszerrel használható, és lehetőséget biztosít különböző gyártók, különféle alközpontjaiból álló vegyes rendszer egységes tarifikálására. Gyártó: Montel Távközléstechnikai és Műszaki Szolgáltató Kft.

A CARIN (Call Recording for Intra/Internet) IP alapú telefon alközponti környezetben alkalmazható beszélgetés-rögzítő rendszer, amely támogatja a több telephelyes konfigurációkat is. Gyártó: TC&C Távközlés- és Számítástechnkiai Szolgáltató Kft.

Az Atigris Informatika Rt. bemutatása.
Az Atigris Informatika Rt, a magyar informatikai piac egyik meghatározó szereplője. Üzleti hatékonyságot növelő, komplex informatikai- és üzleti megoldásokkal szolgálja ügyfeleit. Segít az igények felmérésében, a rendszerek kiválasztásában, tervezésében, bevezetésében és működtetésében. Saját termékei, és megoldásai mellett több világcéggel dolgozik együtt az informatikai biztonság és a dokumentumkezelés területén. A Microsoft legnagyobb magyarországi partnere, a Microsoft Gold Partneri cím birtokosa. Az Atigris a Microsoft teljes palettáját kínálja az irodai szoftverektől a Navision és CRM illetve portál megoldásokon át az elektronikus oktatási rendszerekig.
Az Számalk Informatika Rt. 2005 áprilisában – egy image megújító kampány keretében – a tradicionális és jól ismert nevét változtatta Atigris Informatika Rt.-re.

Atigris Informatika Rt.
1119 Budapest, Etele út 57.
Tel.: 206-1996
Fax.: 206-2008

Email: adminisztracio@atigris.hu
WEB: www.atigris.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik