Üzleti tippek

Új üzleti megoldások bemutatása

A Scala ECE Hungary jogutódja, az Epicor Software Hungary Kft. a folyamatosság és a megújulás jegyében tartotta meg szakmai ügyfélnapi rendezvényét.
A Magyarországon korábban Scala és iScala márkával bevezetett termékcsalád fejle

Tegnap megtartotta 2005. évi Ügyfélnapját az Epicor Software Hungary Kft. A társaság a Magyarországon több mint tíz éve működő Scala ECE Hungary Kft. jogutódja és egyben a Scala által bevezetett üzleti szoftverek értékesítője és támogatója, így a rendezvényre a korábbi Scala-ügyfélnapok hagyományának folytatásaként került sor. A megjelentek számára az Epicor|Scala szakemberei bemutatták az átalakulás tapasztalatait, az Epicor jövőképét és a stratégiai termékfejlesztési irányokat.
Az amerikai székhelyű Epicor Software Corporation 2004-ben vásárolta meg a holland székhelyű Scala Business Solutions (SBS) többségi részesedését – a cégcsoport magyar tagja, a Scala ECE Hungary Kft. pedig 2005-ben változtatta a nevét Epicor Software Hungary Kft.-re. A korábban Scala és iScala márkanéven bevezetett termékek támogatását teljes körű jogutódként végzi az Epicor. A jelenleg Epicor iScalaŽ márkanéven elérhető termékcsalád stratégiai fejlesztéséhez immár egy meghatározó tőkeerejű nemzetközi cég adja meg a hátteret.
Az Epicor|Scala magasabb szintű támogatást nyújt azon ügyfeleinek, akik át kívánnak térni az Epicor|Scala új, az internetes együttműködést támogató verziójára, az Epicor iScalaŽ ERP-rendszerre. Az ügyfélnapon több előadás is szólt az Epicor iScalaŽ rendszer előnyeiről, a gyakorlatban is bevált megnövelt képességeiről, és természetesen arról, hogy az áttérés a korábbi Scala-verzióról milyen lépéseket és erőforrásokat igényel egy vállalattól, s hogy milyen szolgáltatásokkal kívánja az Epicor|Scala segíteni ezt a folyamatot.
Az ügyfélnap szakmai része work shopokkal zárult, amelyeken az Epicor iScalaŽ funkciói mellett bemutatták a résztvevőknek az Epicor|Scala által kínált üzleti intelligencia megoldásokat is. Bővebb információ a www.scala.net/hungary weboldalon olvasható.
Az Epicor|Scala szakemberei külön bemutatták az ügyfélnapra meghívott autókereskedőknek a magyarországi gépjármű márkakereskedésekben sikerrel bevezetett AutoMaster ügyviteli rendszert. Amellett, hogy az AutoMaster forgalmazását és telepítését az Epicor|Scala végzi Magyarországon, az AutoMaster integrálható az Epicor iScalaŽ pénzügyi moduljaival, így a gépjárműkereskedők egy olyan teljes értékű ERP-rendszerhez juthatnak, amely magas fokon specializált az autóforgalmazási iparágra. Bővebb információ a www.automaster.hu weboldalon olvasható.
A szakmai konferencia délutáni eseményeként a résztvevők különféle lovasprogramokon vehettek részt, de a bátrabbak benevezhettek a dzsiptúrára és a quad játékra is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik