Üzleti tippek

Újra klasszikus, világirodalmi sorozat a lapkiadásban

A Népszabadság a múlt század eleji lapkiadás hagyományaihoz visszanyúlva 26 részes Világirodalom Klasszikusai sorozatot kínál olvasóinak.

A kötetek minden hónap első és harmadik csütörtökén jelennek meg, és megvásárolhatók a Népszabadsággal együtt a megjelölt árushelyeken, vagy előfizethetők a lappal együtt. A sorozatot megrendelő előfizetők a kedvező áron felül több kötetet ingyen kapnak a kiadótól, aki ezzel is hozzá kívánja segíteni olvasóit családi könyvtáruk gyarapításához, a fiatalabb nemzedékeket pedig új, saját könyvtár elkezdéséhez – áll a kiadó közleményében.

A sorozat gerincét a XIX. századi orosz és francia nagyregények alkotják, de megtalálható benne Sienkiewicz, Kafka, Boccaccio, Poe, Defoe, Walter Scott, Jack London és Thackeray egy-egy klasszikusnak számító műve is.

A sorozat szeptember 29-én megjelenő első kötetét, Maupassant: Egy asszony élete című regényét minden Népszabadság-előfizető és forgalmasabb árushelyen vásárló – kérésre – kedvcsinálóul ajándékba kapja. A sorozat további köteteit 990 forintért lehet megvásárolni. Az előfizetők – amennyiben az egész sorozatot egyben megrendelik, nemcsak az első, de további négy kötetet is ajándékba kapnak – mondta lapunknak Tüske Gabriella, a Népszabadság PR-vezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik