Üzleti tippek

Peep show, pink Robur, pornószinésznő az RTL-en

Reality elemekkel átszőtt játékfilmsorozatként jellemzi az RTL Klub legújabb 12 részes, tinikre hangolt sorozatát. Laza csávók, peep-show, csajok. Tuti siker.

A Bajkeverők című sorozat nyolc fiatal nyári kalandjait mutatja be. A történet szerint nincs pénzük, csak egy Robur típusú buszuk és egy ködös elképzelésük arról, hogy a peep-show sok pénzt hoz. A résztvevők lakótelepi kisemberek, pinkszínű pornósztárok, lefutott nagy kísértők. A műsor október 3-tól hetente szórakoztatja a vidám magyar valóságra vágyó közönséget. Nehogy megnézzétek, reszketni fogtok, félni – mondta a műsort beharangozó sajtófilmen az egyik szereplő, Laci. A műsort a realityben már bizonyított RTL Klub a játékfilmgyártásban legendás Hunnia Filmstúdió. A zenét a metronómra vagány együttes, a Hooligans írta.

Kolosi Péter, a tévécsatorna programigazgatója elmondta, hogy a produkció a közepesen drága műsorok közé tartozik. Mint mondta, a fikciós műsorok mindig többe kerülnek, mint a vásárolt filmek, ez a műsor pedig a fikció és a reality határán mozog. A szereplőket a reality műfajai szerint válogatták ki, de a történetvezetés a játékfilmek sajátossága. Ugyanakkor a dialógusokat nem írták meg előre. Kolosi idézte Sándor Pált, a Hunnia filmstúdió vezetőjét: sok játékfilmes rendező is így rendezte munkáit, hogy szereplőinek nem adott konkrét dialógusokat, hanem csak a szituációt rendezte, és hagyta szereplőit beszélni.

A műsor célcsoportja az RTL Klub elsődleges közönsége, a 18-49 éves korosztály, de Kolos szerint semmi olyan nincs a műsorban, amit a tinédzserek ne láthatnának. A peep show-val kapcsolatban az igazgató elmondta: már az első részben kiderül, hogy mi is a helyzet a kukkoldával. A biztonság kedvéért este 10 után kerül adásba a produkció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik