Üzleti tippek

Az Allison Advertising a Fadesa-nak dolgozik

2005. szeptember 15., Budapest – Az Allison Advertising elnyerte Európa egyik piacvezető ingatlanfejlesztője, a Fadesa hazai kommunikációs munkáit.

Az Allison Advertising meghívásos tender keretében elnyerte a Fadesa – Európa egyik vezető ingatlan-fejlesztője – hazai kommunikációs munkáit. Az ügynökség első körben a Fadesa első magyarországi beruházása, a Central Passage arculati elemeit, bemutató szóróanyagait és honlapjának designelemeit dolgozta ki. Ezt követően elkészítette a klasszikus kommunikációs anyagait óriásplakáthoz, sajtó- és rádióhirdetéshez.

Az Allison Advertising-et az Allison & The Whizz tulajdonosai hozták létre, kibővített tevékenységi kör-rel – azzal a céllal, hogy a hagyományos reklámügynökségi munkák mellett egyéb, kevésbé klasszikus ügynökségi feladatokat is el tudjon látni.
Az Allison Advertising partnerei között van a Kika, a Honda, a Hotel Azúr, a Fenyőharaszti Kastélyszál-ló, illetve dolgozott már a Nestlé Frieskiesnek is, állateledel csomagoláson.


További részletek, referenciák a cég honlapján találhatók: www.a-a.hu, bővebb információval pedig Dobák Attila szolgál (3255984, attila.dobak@a-a.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik