Üzleti tippek

A nyílt tengeren is mobilozhatunk

A Stena Line hajóstársaság Stena Europe nevű kompjának utasai és a személyzet tagjai akkor is lebonyolíthatnak mobiltelefon-beszélgetéseket, amikor a hajó a nyílt tengeren halad.

A Maritime Communications Partner (MCP) cég az LGC Wireless InterReach Unison(TM) elnevezésű, zárt térben használatos, vezeték nélküli megoldás alkalmazásával korszerű vezeték nélküli GSM lefedettséget kínál a La Manche-csatornán közlekedő, csaknem 150 méter hosszú és több mint 2000 utast szállító komphajón. Az utasok a Stena Europe egész területén használhatják mobiltelefonjaikat, beleértve az üzleteket, az éttermeket és a kabinteret is.

Az átfogó megoldásokat kidolgozó MCP a világ bármely táján lehetővé teszi, hogy a hajók és a kompok fedélzetén utazók mobiltelefonon beszélgethessenek.

Az LGC zárt térben működő, vezeték nélküli InterReach Unison(TM) rendszerét gond nélkül installálták és működtetik a komp fedélzetén. — mondta Svein Are Folgero, az MCP üzemeltetési igazgatója.

“Büszkék vagyunk rá, hogy az MCP bennünket választott, hiszen a mi újszerű technológiánk lehetővé teszi, hogy a nyílt tengeren utazók mobiltelefonozhassanak — mondta Ian Sugarboard, az LGC Wireless elnök-vezérigazgatója. — Cégünk mindig is azon munkálkodott s a jövőben is arra törekszik, hogy a mobiltelefonok tulajdonosai bármikor és bárhol, szárazföldön és vízen egyaránt használhassák készülékeiket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik