Üzleti tippek

D-Link: vezeték nélküli médialejátszó kártyaolvasóval

A D-Link, a kis- és közép- és nagyvállalati hálózati eszközök ismert gyártója ma mutatta be új generációs médialejátszóját, mely lehetőséget nyújt a házi-mozi rendszerek és a vezeték nélküli otthoni hálózatok összekapcsolására.

A D-Link MediaLounge DVD lejátszóval és Multi-format kártyaolvasóval egybeépített vezeték nélküli médialejátszója (DSM-320RD) a számítógépen tárolt képek, zenék és filmek mellett lehetőséget nyújt DVD, DVDąR/RW, Video CD, Kodak Picture CD, Music CD valamint CD-R/RW-n tárolt MP3 és WMA zenei fájlok lejátszására. A Flash Card kártyaolvasó segítségével a fényképezőgép Compact Flash, SD és más flash memória kártyákon tárolt fotók és filmek közvetlenül is megtekinthetők a TV készüléken anélkül, hogy azokat először le kellene töltenie a számítógépre.

A D-Link MediaLounge DVD lejátszóval és Multi-format kártyaolvasóval egybeépített vezeték nélküli médialejátszója (DSM-320RD) az otthoni szórakoztató központ részeként egy hagyományos A/V, SCART vagy S-video kábellel csatlakozik a TV készülékhez és/vagy az otthoni hi-fi rendszerhez. A high-end szórakoztató rendszerekkel rendelkező vásárlók igényeinek megfelelően a D-Link DSM-320RD támogatja a külön videó, optikai digitális audio és koaxiális digitális audio kapcsolatot. A mellékelt távirányítónak és a TV képernyő menünek köszönhetően könnyen csatlakoztatható az otthoni hálózathoz 802.11g vezeték nélküli szabvánnyal vagy ha szükséges hagyományos Ethernet kábellel.

“Az otthoni felhasználóknak szánt termékeink fejlesztése során arra törekszünk, hogy a technológiának köszönhetően megváltoztassuk vásárlóink mindennapi életét.” – mondta Kevin Wen, a D-Link európai elnöke.

A D-Link MediaLounge DVD lejátszóval és Multi-format kártyaolvasóval egybeépített vezeték nélküli médialejátszója tartalmazza a D-Link MediaLounge médiaszerver szoftvert a Windows 98 SE, Windows Millennium Edition (Windows Me), Windows 2000, Windows XP és az új Windows XP Media Center Edition 2005 operációs rendszerekhez. A MediaLounge szoftver jeleníti meg a hálózati számítógépeken és más eszközökön tárolt digitális tartalmakat, és rendszerezi azokat fájltípus (zene/videó/fotó) szerint valamint katalogizálja a különböző zenei fájlokat stílus, előadó és cím szerint, hogy azok azonnal elérhetők legyenek a médialejátszón keresztül.

A felhasználók a mellékelt távvezérlő és az intuitív felhasználói felület segítségével vezeték nélkül kereshetik és játszhatják le a legkülönbözőbb digitális tartalmakat az Internetről vagy a merevlemezről. A D-Link lejátszó szinte valamennyi digitális tartalom szabványt támogatja: WMA, MP3, WAV és AIF zenei formátumok, JPG, BMP, PNG, TIFF, JPG2000 és GIF képformátumok, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, Quicktime, AVI és XviD videó formátumok valamint M3U és PLS zenei lista formátumok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik