Üzleti tippek

A parndorfi outlet nem olcsóbb, de több márka kapható

Árban nem mutatkozik különbség az ausztriai parndorfi és a két Budapest közeli outlet között, a kapható márkák és az üzletek számát tekintve azonban a magyarok nem tudják felvenni a versenyt – derült ki a Napi Gazdaságból.

A biatorbágyi és a törökbálinti létesítmény együtt nem tud annyi üzletet és márkát felvonultatni, mint a parndorfi, ahol megközelítőleg 100 márkagyártó ontja az árut.

Parndorfban divatcégek közül megtalálható az Escada, a René Lazard, a van Laack, a Burlington vagy a Polo Ralph Lauren. Lakásfelszerelési és kristályboltok közül a Villeroy & Boch, a Leonardo vagy a Rosenthal. Az itthoni outletekben is megtalálható a Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Camel Activ vagy Helly Hansen, és az olyan olasz divatházak márkái, mint az Armani, a Hugo Boss, a Dolce & Gabbana vagy a Moschino.

Összehasonlításképpen a Sarar a Premierben és a parndorfi outletben is megtalálható; áreltérés nincs, forintban számolva az öltönyöket egyaránt 70-80 ezer forint körül kínálják (Cerruti- vagy Zegna-anyagból), az ingek ugyancsak 7000-9000 forint körül mozognak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik