Üzleti tippek

Mától ismét nyitva a Fotexnet

admin
admin

2005. 09. 05. 08:01

Mától nyit meg a nagyközönség számára a Fotexnet Áruház – tudta meg a Világgazdaság Porkoláb Pétertől, a cég ügyvezető igazgatójától. Az online piactérként működő portálon hamarosan közel 40 áruház kínálata lesz elérhető.

Az új kereskedelmi modell célja, hogy minél több kis- és középvállalatnak segítsenek bekapcsolódni az internetes adásvételbe – mondta el Porkoláb Péter.

Komoly változást jelent a Fotexnet korábbi működéséhez képest, hogy a megvásárolt termékek vevőkhöz való eljuttatásáról és az egyéb logisztikai feladatokról a kereskedelmi partnerek gondoskodnak.

Korábban a webáruház maga látta el ezeket a feladatokat, de a növekedés mértéke miatt arra lehetett számítani, hogy a Fotexnet internetes megoldásszállítóból logisztikát fejlesztő és működtető céggé válik. A menedzsment azonban meg akarta őrizni az eredeti cégprofilt – közölte a társaság vezetője. A 2003-ban mintegy 600 millió forintos forgalmat elérő és ezzel a legnagyobb hazai online üzletnek számító Fotexnet a logisztikai változások mellett új szoftvert is bevezetett.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.