Üzleti tippek

9 Megapixeles kamera a Fujitól

Igazi technológiai áttörés a legújabb FinePix modell, amely elsőként alkalmazza a kilenc megapixeles felbontást.

A Fujifilm bejelentette, hogy szeptembertől a boltokba kerül legújabb készüléke a FinePix 9500, amely a cég digitális fényképezőgépeinek sorában a legprofibb modellként debütál. Az új modell a sikeres FinePix 5200 modell továbbfejlesztett változata.

Az alkotók kifejezetten profi fotósok kezébe tervezték a 9 megapixeles technológiát először alkalmazó kamerát. A népszerű FinePix S-széria legújabb darabja számtalan újdonságot is tartalmaz, a hihetetlen felbontás mellett. A cég hivatalos közleménye szerint az óriási pixel szám mellett, a FinePix 9500 egy új technológia segítségével élesebb képeket készít, aminek alapfeltétele az ötödik generációs Super CCD HR képérzékelő.

A kamera mozgókép rögzítésére is alkalmas, amely maximális képmérete 640×480 képpont lehet. A felvett képeket xD kártyára, vagy microdrive-ra menthetjük.

Az új modell ezenfelül 10.7x optikai zoom lehetőséggel is rendelkezik, amely szintén nem szokványos a digitális gépek között.
A hátsó TFT LCD kijelző két inch képátlójú és 115000 pixel felbontású. A kijelző különlegessége,hogy lehajtható és a képfrissítése is manuálisan változtatható.

Az új modell hazai áráról még nincsenek információink, de a felső kategóriás modellek közötti versenyben szolgáltatásaival mindenképpen az elsők közé kerülhet az ősz folyamán várható megjelenésekor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik