Üzleti tippek

Titokzatos 250 millió a Fradinak

Hétfőn elnökségi ülést tartottak a Ferencváros Üllői úti székházában. A tanácskozáson a FTC pénzügyi helyzete mellett a Magyar Labdarugó Szövetség (MLSZ) döntése is szóba került. A szövetség ugyanis nem fogadta el a zöld-fehér klub nevezését a következő szezonra – írja a Népszava.

Furulyás János elnök a klub jelenlegi helyzete miatt tanácskozott az elnökségi tagokkal. A FTC Rt. egy szűkszavú közleményt adott ki ennek eredményeiről: “A Ferencvárosi Torna Club elnöksége az FTC Labdarúgó Rt. pénzügyi helyzetét tárgyalta. A leendő befektetési projektet figyelembe véve az Rt. likviditási gondjai enyhítésére 250 millió forintot hagyott jóvá.” Megoldódni látszódik tehát a labdarúgócsapat helyzete, bár arról nem nyilatkoztak a ferencvárosi vezetők, hogy miféle befektetési projektből sikerült megszerezni azt a bizonyos negyedmilliárd forintot.

Az elnökségi ülés mellett az FTC hétfőn elküldte fellebbezését a Magyar Labdarúgó Szövetségbe. A Ferencváros a ligatanács szombati határozata ellen fellebbezett, amelynek értelmében az élvonalbeli klubok közül egyedül a zöld-fehérek nevezését nem fogadták el. Az ország legnépszerűbb csapatának csütörtökig kell benyújtani a hiányzó dokumentumokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik