Üzleti tippek

Vezeték nélküli fejhallgatók az iPodhoz

A zene szerelmesei végre megszabadulhatnak a vezetékektől, amelyek eddig az iPod készülékeikhez kötötték őket, anélkül, hogy le kelljen mondaniuk a kiváló hangzásról.

A Logitech bemutatta az iPodhoz készült vezeték nélküli fejhallgatókat. Az ember csak bedugja a vezeték nélküli adaptert, lerakja az iPodot, és akár 10 méterre is eltávolodhat tőle, miközben egyetlen taktust sem mulaszt el.

“A vezeték nélküli fejhallgatóknak köszönhetően az emberek nincsenek többé hozzákötve a lejátszókhoz, és búcsút mondhatnak végre a kábelrengetegnek is” jelentette be Ray Weikel, a Logitech Audio Business Unit termékmarketing igazgatója.

A fejhallgatók oldalán integrált iPod vezérlők találhatók, ezért a hangerő, az előre és hátra tekerés, a lejátszás és a lejátszási lista szüneteltetése anélkül is megoldható, hogy hozzányúlnánk a szekrényen, a táskánkban vagy a zsebünkben heverő iPodunkhoz. A fejhallgatók BluetoothŽ 1.2 vezeték nélküli technológiát alkalmaznak, amelynek része az alkalmazkodó frekvenciaváltás. Ez garantálja az interferencia-mentes, kristálytiszta hangzást. A 40 mm teljes tartományú neodímium membránok gazdag audio- és kitűnő basszus-teljesítményt nyújtanak.

A fejhallgató mindössze 90 gramm súlyú, a vezeték nélküli adapter pedig, amely egy fejhallgató jacken keresztül csatlakozik az iPodhoz, alig több mint 28 grammot nyom.

A fejhallgatók bármely iPoddal használhatók, amelynek dokkoló csatlakozó van az alján, márpedig az elmúlt két évben szinte minden eladott modellnek volt ilyen része. A fejhallgatókat már a gyárban összehangolják az adapterekkel, ezért kicsomagolás után azonnal el lehet kezdeni használni őket az iPoddal.

A Logitech Wireless Headphones for iPod termékek a “Made for iPod” program részei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik