Üzleti tippek

LLP szoftver a világ vezető biztosítójánál, az angliai Lloyd’s-nál

Kiemelkedő sikert ért el az LLP Csoport szoftverfejlesztési üzletága, s napjainkra a Csoport vezető szerepet vívott ki az üzleti és pénzügyi szoftvermegoldások képviselete terén Közép- és Kelet Európában. A cég saját fejlesztésű idő-, költségnyilvántartó és elemző megoldása, az eXpense, a világ vezető biztosítótársaságánál, az angliai Lloyd’s-nál került alkalmazásra a közelmúltban.

Angliában, a világ vezető biztosítójánál, a Lloyd’s-nál (http://www.lloyds.com) történt az eddigi legnagyobb eXpense bevezetés, amely átszövi az egész szervezetet és körülbelül 650 felhasználót érint. A dotnet technológián alapuló megoldás végigköveti az alkalmazottak költségeinek és hitelkártyával végzett tranzakcióinak elszámolását, ezáltal biztosítja a helyes és időszerű ellenőrzést, jóváhagyást, költség visszatérítést és könyvelést. Ez egy több nyelven, több valutában alkalmazható, más rendszerekkel könnyedén integrálható megoldás, amely Magyarországon túl Japánban és Londonban egyaránt megállja a helyét.

Kevin Smith, a Lloyd’s főkönyvelője szerint azért választották az LLP által kifejlesztett rendszert, mert a megoldás funkcionalitása és technológiai felépítése mindenben megfelelt az általuk támasztott követelményeknek. „Az a támogatás pedig, amelyet az LLP-től kaptunk, jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy az eXpense Management megoldást a felhasználók is elfogadják és használják” – mondta.

Barbara Dreska, az LLP Budapest és egyben az LLP Csoport ügyvezető igazgatója pedig hozzátette: “A szoftverfejlesztés egyre fontosabb szerepet játszik az LLP Csoport életében, akár azokról a termékekről van szó, amelyeket értékesítünk (SunSystems, Microsoft Axapta és Microsoft Navision), akár a saját termékeinkről (time@work és eXpense). Büszke vagyok a kollégáink technikai és tanácsadói szakértelmére, melynek segítségével létrejött ez a korszerű termék és persze örülök a Lloyd’s-nál elért sikereknek. Elnyertük a világ legnagyobb biztosítójának a bizalmát, ami nem mindennapi esemény ebben a szakmában.”

Az eXpense segítségével a vállalatok automatizálhatják a dolgozók költségeinek elszámolását, illetve a költségek elemzését. Az eXpense igény szerint alakítható jóváhagyási procedúrái segítségével leegyszerűsíti a dolgozók, a vezetők és a pénzügyi osztályon dolgozók adminisztratív munkáját. A munkavégzés során felmerült – az alkalmazottak által készpénzben, vagy hitelkártyával fizetett – költségeket akár egy távoli irodában ülve, pár perc alatt a weben keresztül is vissza lehet igényelni.

Jelenleg az LLP saját fejlesztésű time@work és eXpense megoldásait több mint 60 szervezet használja világszerte, beleértve Japánt, Szingapúrt, Közép Európa számos országát, az Egyesült Államokat, a közép-ázsiai régiót, az Egyesült Királyságot és Írországot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik