Üzleti tippek

Program a belföldi vasúti turizmus fellendítéséért

A MÁV Rt. nagyszabású vasút-turisztikai programot indít a belföldi vasúti turizmus fellendítéséért. A program keretében a vasúttársaság a Magyar Turizmus Rt-vel együttműködve már idén nyártól új szolgáltatásokat kínál a vasúti turizmusban: az idei nyár újdonsága az IC csomag, amely kedvezményes belföldi turisztikai szolgáltatásokat ajánl az InterCity-n utazóknak.

Az IC csomagot és a konkrét utazási ajánlatokat tartalmazó Vasutazó Magazint június 22-én mutatták be a sajtó képviselőinek.

A hazai személyszállítás legkorszerűbb és leggyorsabb eszközeire, az InterCity-vonatokra épülő turisztikai csomagok az alábbi elemeket tartalmazzák:
• IC első osztályú menettérti vasúti jegy
• Szállás 2-3 éjszakára (3- és 4 csillagos szállodákban, ellátással)
• Extra bónusz (különleges kedvezmény, általában ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások)
• Esetenként taxi-transzfer
• Programajánló

Az IC-csomagok további nagy előnye, hogy a kiegészítő szolgáltatások díjai a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott üdülési csekkekkel is teljes mértékben fedezhetők.

Az IC-csomagok a Neckermann Utazás Kft. országos hálózatában igényelhetők.

A Vasutazó Magazin 32 – IC megállóhellyel rendelkező – település ajánlatát tartalmazza, 40 oldalon. Minden érintett településre vonatkozóan tartalmazza a komplex utazási- és szállásajánlatokat, az IC-vel elérhető települések turisztikai eseményeit, a csomagban szereplő szálláshelyek és a települések bemutatását.

A Vasutazó Magazin az InterCity járatokon, a Tourinform információs pontjain valamint a Neckermann irodáinban szerezhető be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik