Üzleti tippek

Magyarország nagy tavainak fesztiválja

A Magyar Turizmus Rt. és a Millenáris Park közös szervezésében gyermeknapi Nagy Tavak Fesztivál lesz 2005. május 27-28-án, pénteken és szombaton egésznap a Millenáris Park területén.

A fesztiválon Magyarország nagy tavai mutatkoznak be, ízelítőt adva e tavak településeinek kulturális programjaiból, kedvet csinálva a közös nyári családi, vízparti nyaraláshoz. Az ingyenesen látogatható rendezvény ideje alatt turisztikai információval, kiadványokkal és nyereményjátékokkal várjuk a családokat.

Pénteken Orfűi-tó környéki dél-dunántúli és a Velencei-tó környéki közép-dunántúli néptánccsoportok, kézművesek és előadóművészek lépnek fel. 11:00 órakor Gryllus Vilmos , 16:00 órakor pedig a Szélkiáltó együttes ad koncertet.

Szombaton a Tisza-tavi Abádszalók Hagyományőrző Népi Játékokat bemutató játékmesterei, neves balatoni és Fertő-tavi néptáncegyüttesek várják az érdeklődőket. 10:00 órakor a Vaskakas Bábszinház , 16:00 órakor a Kolompos Együttes ad fergetes műsort. Este Lovász Irén: Fellegajtó című lemezbemutatójára kerül sor, melyet éjszakáig tartó táncház követ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik