Üzleti tippek

A LEGJOBB ÖTCSILLAGOS A SOFITEL

A Sofitelt ítélték az egyik legjobb budapesti ötcsillagos szállodának a Best of Budapest közvélemény-kutatás keretében, amelyet minden évben a Budapest Week Publishing, a főváros legismertebb, angol nyelven publikáló kiadója szervez.

A díjakat minden évben közvélemény-kutatás alapján választja ki a Budapest Week Publishing. Idén is több, mint ezer kérdőívet küldtek szét magyar vállalatok felső- és középvezetőinek, véleményüket tudakolva. A legjobb ötcsillagos szállodák 2004″ (Best Five Star Hotels 2004) díj megnyerése sokat jelent a francia szállodának. Különösen örülünk annak, hogy ezt a díjat most nyertük meg, hiszen az elmúlt két évben a cég és az itt dolgozó kollégák nagyon sokat tettek azért, hogy a szálloda új nevét és szolgáltatásait megismertessék és megszerettessék a hazai közönséggel is. A francia Sofitel név 2003-ban még új volt a piacon, és lám ma már a legjobbak között említenek bennünket – mondotta a szálloda igazgatója, Kovács István.

A rangos díj is azt mutatja, hogy nem véletlenül választja sok Budapestre érkező külföldi vendég a francia luxusszállodát lakhelyéül. A Sofitel folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait. Az épület egy részében jelenleg is egy nagyszabású felújítás zajlik. Ennek eredményeképpen hamarosan új étteremmel, kávézóval, különtermekkel és más újdonságokkal várják az utazókat és a gasztronómia szerelmeseit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik