Üzleti tippek

Az ABC DATA 7 500 négyzetmétert bérel a lengyelországi ProLogis Park Sosnowiec területén

A ProLogis Park Sosnowiec egyes számú épületét már elkészülés előtt száz százalékban kiadták

A ProLogis megállapodást kötött Lengyelország egyik legnagyobb információ technológiai cégével, az ABC DATA-val, összesen 7 500 négyzetméter disztribúciós terület bérléséről. Az ABC DATA az egyik vezető IT és kommunikációs termékeket forgalmazó nagykereskedő, az Actebis Holding része. Az Actebis Németországban 24 000 négyzetméteres területet bérel a ProLogis Park Soest-ben.

A ProLogis Park Sosnowiec két épületből álló, 48 000 négyzetméter iroda és raktárterületet magába foglaló korszerű disztribúciós központ lesz, amely Katowice agglomerációs körzetében, Lengyel-ország legfejlettebb ipari régiójában helyezkedik el. Az első épület 28 709 négyzetméteres területének száz százaléka már most, előre ki van adva, pedig az épület a tervek szerint csak 2005 júliusában kerül átadásra. A park bérlői az ABC DATA mellett például a Wincanton és JAS FBG. A második épület 2005 utolsó negyedévében kerül átadásra.

„Rendkívül büszkék vagyunk kapcsolatunkra az ABC DATA-val (Actebis Poland), Lengyelország egyik legnagyobb hardver és szoftver disztribútorával.” – mondta Maciej Madejak, a ProLogis alelnöke – „Sok sikert kívánunk új ügyfelünknek!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik