Üzleti tippek

HotSpot-menüt kínál a McDonald’s

Május közepétől a magyarországi McDonald’s éttermek szélessávú vezeték nélküli internet-eléréssel, úgynevezett HotSpotok-kal várják vendégeiket.

A látogatók 70 étteremben 1 Mbit/sec sávszélességű kapcsolattal csatlakozhatnak a világhálóhoz WiFi-képes laptopjaikkal, PDA-ikkal, illetve úgynevezett „smart” telefonjaikkal. A szolgáltatás a McDonald’s területén kétféle előre megvásárolható kártyával vehető igénybe.

A HotSpotok működtetéséhez a vendégek az éttermek pénztárainál vásárolhatják meg a félórás vagy 100 perces internet-elérést biztosító kártyát, amelyeken lekaparható felületen egy felhasználónév és egy jelszó található.

Ezt a két kódot – a Wiera HotSpot hálózat kiválasztása után – a bejelentkezési oldalon begépelve léphetnek fel a világhálóra. E két kártya mellett a felhasználók havi előfizetési szerződést is köthetnek a Wierával. A félórás hozzáférés bruttó 750, a 100 perces pedig bruttó 2800 forointért lesz kapható. Az előfizetéses konstrukciók ára bruttó 5 000, 7 500 illetve 10 000 forint (havi 250, 500, illetve 2000 perces csomagok).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik