Üzleti tippek

KEDVEZMÉNYES SZOLGÁLTATÁSI CSOMAG A LEGJOBBAKNAK

Webkereskedelmi termékeibôl – így a Webstand és a Webbolt szolgáltatásából – árkedvezményt nyújt, amelynek keretében minden 4. hónapban lehetôvé teszi a havidíj mentes használatot. A Webstand és Webbolt termékek lehetôvé teszik az ügyfelek számára, hogy elektronikus kereskedelmi tevékenységet folytassanak az interneten.

Amennyiben ezek a szolgáltatások nem illeszkednek az adott vállalkozás tevékenységi körébe, ebben az esetben az ASP alapú Microsoft Exchange levelezôrendszerbôl és az MS Office XP irodai alkalmazáscsomagból nyújt kedvezményt azáltal, hogy minden 5. licensz díjmentes használatát ajánlja fel.

A munkatársak hardver- és szoftverberuházás nélkül, közönséges internetes böngészôvel használhatják a szoftvert, nemcsak a telephelyrôl, hanem tetszôleges helyszínrôl, ahol van internetelérés.

A Citibank a CitiBusiness kis- és középvállalati üzletág általános pénzforgalmi számlavezetési kondicióinál, a forint és deviza átutalási díjak tekintetében, kedvezôbb feltételekkel történô számlavezetést ajánl fel. (A bank hivatalos számlavezetési kondíciói megtekinthetôk a www.citibank.hu internetes honlapon.)

Teljes körû, minden kockázatra kiterjedô biztosítási helyzetfelmérés, az alulbiztosítottsági viszonyok feltérképezése, teljes körû átvilágítás, tanácsadás az optimális állapot elérésére. A GPR asszisztansz jellegû szolgáltatások kedvezményes díjú rendelkezésre bocsátása. Egészség-, baleset módozatok kockázatelbírálásának könnyítése. Unit link befektetési termék kedvezményes díjtétele a cégvezetôk esetében, valamint a kollektív elérési biztosítás piacinál alacsonyabb minimáldíjú változata.

A különdíjban részesülôknek a Matáv személyes ügyfélkezelést biztosít, valamint új szolgáltatás megrendelése esetén egy alkalommal az egyszeri díjból akár 150 ezer Ft kedvezményt nyújt. A kedvezmény összege a megrendelt szolgáltatás(ok) egyszeri díjának nagyságától függ.

Azon cégek amelyek 2002. december 31-ig OSL (Open Subscription License) szerzôdést kötnek a Microsoft szoftvereire, az elsô éves elôfizetési díjból 50% kedvezményt kapnak. A kedvezmény mértéke 20 személyi számítógép (PC) esetén elérheti akár az 1 millió forintot is.

A kis- és középvállalkozók számára a többféle licenc típusból a legelônyösebb ajánlat jelenleg az úgynevezett OSL rendszer, amely 3 évre szóló elôfizetôi szerzôdést jelent a Microsoft szoftverekre, éves díjfizetési ütemezéssel. Az elôfizetôk minden frissítést megkapnak, de a szerzôdéses idôszakban használhatják régebbi verziójú szoftvereiket is.

Az SAP Hungary Kft. által hivatalosan kiadott tanfolyami lehetôségek közül egy szabadon választott tanfolyamon 1 fô díjmentes részvételét ajánlja a minôsített vállalkozások legjobbjainak. Az idei tanfolyamok listája és a regisztrációs lehetôség a www.sap.hu SAP Oktatás honlapon található meg.

A minôsített vállalkozások számára a Shell egyéves idôtartamra biztosíték nélküli euroShell kártya használati lehetôséget ajánl fel. Termelôvállalkozások részére pedig 50% kedvezményt nyújt a profiljukba illô kenéstechnikai audit díjából.

Az euroShell üzemanyagkártya készpénzkímélô fizetési megoldást kínál a vállalati flották és fuvarozó vállalkozások számára. Feljogosít különbözô szolgáltatások igénybevételére, pl. 24 órás készenléti segélyszolgálat, útdíjfizetés, díjtalan balesetbiztosítás. Nemzetközi fuvarozók számára külföldi áfa-visszatérítési szolgáltatást jelent.

A kenéstechnikai audit során a Shell szakembere egyrészt ugynevezett portfolió-racionalizálást végez, amelynek keretében javaslatot tesz a vállalkozás által használt kenôanyagok számának optimális beállítására; ezzel csökkennek a raktározási költségek és csökken a termékek összekeverhetôségének veszélye is. Az audit során a szakember javaslatot tesz továbbá a kenési terv optimalizálására; ezzel javul a termelô berendezések rendelkezésre állási ideje és csökkennek a nem tervezett leállások.

A Synergon által felajánlott üzleti és biztonsági tanácsadási szolgáltatás napi díja a mindenkor aktuális ár 20%-kal csökkentett összege.

A versenyelôny megszerzésének és megtartásának egyik igen fontos eszköze az információ. A Synergon – sokéves tapasztalatának köszönhetôen – egyben látja az információ-biztonsági kockázatokat, és megnyugtató megoldást is tud kínálni a szükséges esetekben.

A Westel Mobil Rt. a kiválasztott legjobbaknak ajándék mobiltelefonokat, illetve kedvezményes díjcsomagot biztosít.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik