Pénzügy

750 milliárd forintos hitelprogram indul az MFB Pontokban

Az MFB Pont közvetítői hálózat újonnan megnyitott Flórián téri fiókjában jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, hogy összesen 750 milliárd forint fejlesztési forrás lesz elérhető a kibővített hálózatnál hitelprogramok keretében 2020-ig a kis- és középvállalkozások és a lakosság számára.

Az eseményen jelen volt Becsei András, az OTP Bank Budapesti Régiójának ügyvezető igazgatója, Bernáth Tamás, a Magyar Fejlesztési Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója és Wolf László, az OTP Bank Zrt. vezérigazgató-helyettese is. (Lásd a fotót, MTI, Kovács Attila.)

Az OTP Bank, az MKB Bank, a GRÁNIT Bank és az NHB Bank egy-egy fővárosi fiókjában tartott megnyitóval elindult az MFB Pontok hálózatának bővítésére hirdetett program. Ennek keretében hétfőn 126 új egység kezdte meg működését, melyet – legkésőbb év végéig – további 74 MFB Pont megnyitása követ majd. Ezzel összesen 642 elemből álló hálózat gondoskodik majd az európai uniós hitelek és támogatással kombinált hitelek közvetítésével a vállalkozások és a lakossági ügyfelek számára – derült ki a Magyar Fejlesztési Bank közleményéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik