Pénzügy

Az OTP adathalászokra figyelmeztet

otp bank (Array)
otp bank (Array)
A csalók ezúttal egy csalókra figyelmeztető levéllel próbálják átverni az ügyfeleket.

Az alábbi szöveget nem az OTP küldte el ügyfeleinek. A bank kéri ügyfeleit, hogy saját adataik védelme, biztonsága érdekében, NE kattintsanak az alábbi felhívásban szereplő linkre!  

Tisztelt Ügyfelünk! Felhívjuk figyelmét, hogy az OTP Magyarország Zrt. Felügyeleti Bizottság kérésére, adatkezelési és adatvédelmi okokból szükséges mobileszközének regisztrációja a rendszerünkben, mivel a telefonszolgáltatók részéről úgynevezett biztonsági rés lehetőséget ad arra, hogy a rendszert támadók lemásolják a SIM kártyájukat és Ön helyett a támadó kapja meg az utaláshoz tartozó SMS kódot, ezzel az Ön tranzakciói illetéktelenek kezekbe juthatnak, ha nem teszi meg a szükséges lépéseket. FIGYELEM A LINKET CSAK TELEFONRÓL TUDJA MEGNYITNI! A Folytatáshoz Kattintson IDE Üdvözlettel: OTP Bank Magyarország

Az OTP arra figyelmeztet, hogy a csalók éppen a biztonsági figyelmeztetéshez hasonlító szöveggel próbálják az adatokat megszerezni, deez a szöveg nem az OTP Bank által hivatalosan kiadott tájékoztatás. Legyen körültekintő, ne reagáljon az ehhez hasonló megkeresésekre!

Ha nem biztos abban, hogy ki küldte Önnek a szöveget, kérjen segítséget az OTP Bank ügyfélszolgálatán a (+36 1/20/30/70) 3 666 666 telefonszámon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik