Pénzügy

Új pénzügyi kommunikációs ügynökség a piacon

Bivalyerősen indította a hetet a forint (tőzsde, kijelző, grafikon,)
Bivalyerősen indította a hetet a forint (tőzsde, kijelző, grafikon,)

Kizárólag pénzügyi- és tőkepiaci kommunikációs tanácsadással foglalkozó ügynökség indul Financial Communications néven, amely elsősorban stratégiai tanácsadásra fókuszál pénzügyi- és tőkepiaci szereplők számára.

Az alapítók tervei szerint az új ügynökség a hazai pénzügyi szektor élénkülése, valamint a magyar tőzsdei részvénykibocsátások várható növekedése miatt jelentkező pénzügyi és tőkepiaci kommunikációs igényeket szolgálja majd ki. A Financial Communications fókuszában elsősorban a pénzügyi szolgáltatásokhoz, tőzsdei bevezetésekhez és jelenléthez, megtakarításokhoz, vállalatfelvásárlásokhoz- és finanszírozáshoz, adótanácsadáshoz valamint könyvvizsgálathoz kapcsolódó kommunikációs megbízások állnak.

A PR ügynökségnek a 2008-ban alapított Front Page Communications tulajdonosai. A Front Page eddig is komoly referenciákat szerzett, így meghatározó szerepet tölt be a pénzügyi kommunikációs tanácsadás területén, ugyanakkor a magyar pénz- és tőkepiachoz kapcsolódó szereplők körében az elmúlt időszakban tapasztalt élénkülés miatt a terület önálló képviseletéről döntött. Az új ügynökség szakmai munkáját R. Kovács Dániel irányítja, és tevékenysége során épít az általa vezetett Front Page infrastruktúrájára is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik