Pénzügy

Még, még, még, ennyi nem elég: a Nemzet Gázszerelője balatoni szállodát vett

Meszaros-Lorinc(210x140).jpg (Array)
Meszaros-Lorinc(210x140).jpg (Array)

A balatonalmádi Ramada hotel megvásárlásával gyarapította hotelláncát Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor kedvenc gázszerelője, aki néhány év alatt vált milliárdossá állami megrendelésekből.

A négycsillagos Ramada Hotel and Resort működtetését az Event-Immo Kft. átvette az eddigi üzemeltetést végző Aurora Hotels Kft.-től. Ez azonban csak egy része az üzletnek: a lap szerint a Mészáros tulajdonában levő R-Kord Kft. a hotel épületét is megvette a tulajdonostól, amely megegyezik az Aurora Hotels tulajdonosi körével – írta a Napi.hu.

A Mészáros-féle turisztikai csoport legutóbb az Alcsuti Szálloda Projekt Kft. megalakulása miatt került a hírekbe. Ez a cég végzi majd az ott, romos állapotban levő egykori Habsburg-kastély felújítását. Folynak az egyeztetések a Hunguest-hotellánc átvételéről is – itt 19 hotel van átadólistán. A legjobb vételnek azonban kétségtelenül a felszámolás alatt levő szállodák számítanak: az egerszalóki Saliris Resort Hotel és a mátraházi Lifestyle Hotel Mátra. Ez utóbbi a Quaestor-csoporthoz tartozott.

Ezeken kívül vélhetően még további hotelek megvásárlásáról is szó lehet, hiszen a különleges képességekkel megáldott felcsúti polgármester-vállalkozó horvátországi turisztikai befektetésekre és budapesti hotelvásárlásokra is kacsingat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik