Pénzügy

Furgonból árul tésztát az utolsó olasz herceg

Emánuel herceg, az olasz trón örököse tésztát árul egy furgonból Los Angelesben – írta a Daily Mail. A arisztokrata férfi frissen indult vállalkozása keretében dolgozik, a “Velence Hercege” névre keresztelt mozgókonyha egyik tulajdonosa. A furgonban eredeti olasz tésztákból és szószokból készítenek ételeket, amelyeket a tengerparton árulnak. Az alapanyagok többségét Olaszországból hozatják, az ételeket a helyszínen készítik, és adják ki a vendégnek.

Atmosphere around the workshop Emanuele Filiberto of Savoy briefing to his team in the new offices in Beverly Hills. Part of the team is BWR Public Relation Group, here represented by Ron Hoffman and Paul Baker. Los Angeles on june 19th, 2016. Photo by Marco Piovanotto
Forrás: Marco Piovanotto/Prince of Venice

A 44 éves herceg törvényes leszármazottja, unokája II. Umbertó-nak, akit 1946-ban, az olasz köztársaság kikiáltásakor fosztottak meg a tróntól. A herceg amúgy Svájcban született, nagy gazdagságban. Sokáig az arisztokrata hírességek életét élte. A nyolcvanas-kilencvenes években tele voltak vele a társasági magazinok. Egy időben olívaolajat is reklámozott az olasz tévében, és 2009-ben megnyert egy celeb televíziós dalversenyt Olaszországban. Felesége egy francia színésznő, Clotilde Courau.

olasz herceg 34

Filiberto Emánuelnek, Savoya hercegének, Velence grófjának nem ez az egyetlen vállalkozása. Saját ruhamárkája is van, PrinceTees néven, és televíziós műsorok gyártásával is foglalkozik, a forgatókönyvírás mellett. Nagy rajongója az autóversenyeknek, maga is versenyzik.

olasz herceg 3

 

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik