Pénzügy

SZÉP-kártya: még minimum 2,2 milliárdot kell költeni

szép-kártya (Array)
szép-kártya (Array)

A cafeteria-nyilatkoztatási szezon végével már elmondható, hogy az idei év első három hónapjában az OTP SZÉP-kártyáról felhasznált juttatások közel 25 százalékkal haladták meg a tavaly ugyanebben az időszakban megtörtént költések mértékét. A pénztárszolgáltató várakozásai szerint a feltöltések és költések idén ismét rekordokat dönthetnek.
A fenti eredmény is megerősíti, hogy mind a munkáltatók mind a munkavállalók körében egyre népszerűbb a kártya.

A bank pihenőkártya birtokosainak száma az év elején megközelítette az egymilliós határt, a 2011-es indulástól számított összes munkáltatói feltöltés pedig meghaladta a 250 milliárd forintot.
Amit jó hat tudnak a SZÉP-kártyások: a 2014-es juttatások már csak május 31-ig érvényesek. A cég kártyabirtokosainak még további 2,2 milliárd forintot kell felhasználniuk, ha nem akarják, hogy ezek az összegek – számukra – elvesszenek.

Tavaly a lejáró egyenlegek 99 százalékát felhasználták a kártyabirtokosok. Az pénztárszolgáltató idén is arra biztatja régi és új kártyabirtokosait, hogy regisztrálják kártyájukat, kövessék nyomon aktuális egyenlegüket és használják fel juttatásaikat. Erre a 27 000 elfogadóhelyen több mint 51 000 felhasználási lehetőség áll rendelkezésükre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik