Pénzügy

Így költse el a 19 milliárd forintos lottófőnyereményt

Rekordnyereménnyel kecsegtet az Eurolottó, a főnyeremény átszámítva 19 milliárd forintot ér (61 millió euró). Az eddigi magyar lottóötösrekord 2003-ban született, amikor egyvalaki 5 milliárdot nyert. Ennek majdnem az ötszörösét lehet most elvinni.

A hazai lottózókban még két napig lehet megvenni a 660 forintba kerülő szelvényt.

Íme, néhány befektetési tipp a nyertesnek:

  • állampapír – a magyar állampapírok közül a legjobb befektetés most egy 2020-ig lekötött papír, amelynek évi kamata 3,05 százaléktegye be a 19 milliárd egyharmadát, és évente 192 millióval gazdagodik!
  • ingatlan – vegyen pár ingatlant itthon és a világban magának és családjának, a barátainak, a többit meg adja ki – kezdésnek ezt a budai villát ajánljuk vagy inkább ezt – az ingatlankiadáson évi 10 százalékot zsebre lehet tenni – vegyen ingatlanokat a nyeremény 10 százalékából, és kiadásukból évente 190 millió forinttal gazdagodhat!
  • befektetési alap – a befektetési alapok értékpapírokat (részvény, vállalati kötvény, stb.) vesznek, az ingatlanalapokat most nem ajánljuk – van olyan magyar befektetési alap, amely évi 12,36 százalékot hoz (az elmúlt két év adatai alapján)tegye be a nyeremény egyharmadát, és 766 millió forinttal gazdagodik évente!
  • + 1 pro tipp: gátlástalan pénzszórás – világ körüli út, festmények, ékszerek, autók, stb.
  • + 1 pro tipp: nagylelkű adományozás – csak olyan szervezetnek adjunk, ahol nyomon tudjuk követni, mire költik a pénzünket!

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik