Pénzügy

Már igényelhető a legújabb CSOK

csok (Array)
csok (Array)

Szerdán este jött ki az új rendelet, de a jelenleg hatályos új támogatások már e hétfőtől (2016. február 15.) igényelhetőek az FHB fiókjaiban – közölte a bank.

Tokodi Gábor, az FHB Bank vezérigazgató-helyettese kiemelte: legforgalmasabb fiókjaikban CSOK Pontok kialakításával segítik a részletes tájékozódást. Az ilyen bankfiókokban felkészült kollégáik soron kívül szolgálják ki a kiemelt figyelmet és szakértelmet kereső ügyfeleket. A honlapjukon pedig kényelmesen ellenőrizheti minden érdeklődő, hogy milyen támogatásokra lehet jogosult és előzetesen ki is számolhatja annak mértékét, továbbá a tervezett kölcsön részleteit – emelték ki, hozzátéve, hogy pár kattintással felvehető a kapcsolat szakértőikkel, akik részletesen megválaszolják a felmerülő kérdéseket.

Tapasztalataik szerint a már körvonalazódó elképzelésekkel érdemes szakértő kollégáikhoz fordulni, mert segítségükkel, egy jellemzően 30-45 perces megbeszélés eredményeként állítható össze az igazán személyre szabott ajánlat.

A közleményben az előzetes felsőbb elvárások szerint azt is rögzítették: a családi otthonteremtési kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik