Pénzügy

Online is lehet befektetni a Concorde-nál

Reszvenyek(210x140).jpg (részvények, árfolyam)
Reszvenyek(210x140).jpg (részvények, árfolyam)

Online befektetési alap értékesítési felületet indított a Concorde Alapkezelő, a társaság azt reméli, ezáltal az eddig kiszolgált privát és intézményi befektetői körön túl is közelebb viheti befektetési termékeit a megtakarítókhoz.

A társaság 15 legnépszerűbb befektetési alapja érhető el az online platformon, köztük kötvény-, részvény- és abszolút hozamú alapok is – közölte a Concorde Alapkezelő Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A felületen keresztül az alapok mindenki számára elérhetők, forgalmazásuk szinte teljes mértékben online módon megoldott, a regisztrációtól egészen a szerződéskötésig, a szerződés-aláírási és számlanyitási folyamat is elektronikusan rendezhető.

A befektetések biztonsága érdekében a Concorde Alapkezelő online felülete minden ügyfelének a KELER központi értéktárnál személyre szóló nevesített számlája lesz.

A Concorde Alapkezelő több mint 40 befektetési alapban 500 milliárd forintot meghaladó vagyont kezel, ezzel Magyarország legnagyobb független vagyonkezelő cége. Az egy ügyfélre jutó kezelt vagyon nagysága megközelíti a 250 millió forintot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik