Pénzügy

Meglepő: van, ahol duplázható a díjmentesen felvehető készpénz mennyisége

készpénzfelvétel (Array)
készpénzfelvétel (Array)

A Budapest Bank ezzel az akcióval próbálja magához édesgetni a a munkáltatókat. Más bankoknál is vannak kedvezmények, a váltás előtt azonban a költségeket is érdemes megnézni.

Meglepő változást vezetett be a Budapest Bank augusztustól az év végéig: két számlacsomagjánál az újonnan létrejövő munkáltatói megállapodásoknál (legalább öt dolgozó esetén) nyitóknak a pénzügyi rezsicsökkentésről szóló jogszabályban meghatározott két ingyenes készpénzfelvétel összegét (ami 150 ezer forint) megduplázza – írta az Azenpenzem.hu. Azaz legfeljebb két tranzakcióra összesen 300 ezer forintos díjmentes kápéfelvételt biztosít a dolgozóknak.

A K&H-nál pedig a hasonló munkáltatói számláknál bizonyos feltételekkel újdonságként 12 hónapig ingyenes a számlavezetés.

A cikk kitér arra is, hogy általában igaz: a régebbi számlacsomagokat érdemes megtartani, és még a kártyacserét is meg kell gondolni, valamint hogy a váltás előtt nemcsak a felajánlott kedvezményeket kell figyelembe venni, hanem a várható költségeket is. És azt is megállapítják, hogy csapdák még a jó számláknál is akadnak, valamint hogy akadnak szerintük egészen hajmeresztő feltételek is. Ha kíváncsi, mire céloztak, kattintson!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik