Pénzügy

A Közép-Dunántúlon is kifújt a mosógépcsere

mosogep(210x140).jpg (Array)
mosogep(210x140).jpg (Array)

Forráskimerülés miatt szünetel a mosógépcsere-pályázatok benyújtása.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program mosógépcsere-alprogramja esetében 2015. július 15. napjával az utolsóként megnyitott közép-dunántúli régióban is felfüggeszti a pályázatok benyújtását a forrás kimerülése miatt.

Ennek megfelelően a régió lakosai 2015. július 16-án, 10:30-ig nyújthatják be pályázataikat.

A Pályázati Útmutatóban meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatok a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig részesülhetnek támogatásban. Azok a sikeres pályázatok, amelyek a forrás kimerülése miatt nem részesülnek támogatásba, tartaléklistára kerülnek és az újabb források rendelkezésre állása esetén válnak támogathatóvá.

A minisztérium egyébként szeretné megköszönni az Otthon Melege Program ötödik, mosógépcsere alprogramja iránti kiemelt érdeklődést. Az alprogramra beérkezett 40 ezer pályázat és az azt övező fokozott figyelem megerősíti a tárcát a lakossági energiahatékonyságot ösztönző munkája sikerében.

A továbbiakban is folyamatosan azon dolgoznak, hogy a lakossági energiahatékonysági programok hátterét biztosító források a jövőben is rendelkezésre álljanak – tették hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik