Pénzügy

13 vad dolog, amit az önéletrajzba írtunk

gördeszka (gördeszka, )
gördeszka (gördeszka, )

Humorra is vehetjük a következő jópofaságokat, vagy hibákat, amik időnként belekerülnek az önéletrajzokba. Akik beleírták, azok viszont nem biztos, hogy nevettek a végén.

A Profession.hu cikkében 13 olyan furcsa vagy éppen meghökkentő részletet ismertet, melyeket a Job Mob karrierportál mazsolázott ki az életrajzokból. Rekeszizmokat ellazítani, mielőtt hozzákezd az olvasáshoz!

1. A jelölt minden leírt mondatában bizonyos betűk vastagon voltak szedve, ezeket összeolvasva egy rejtett üzenetet tudhattunk meg arról, milyen kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a pályázó.
2. Az illető egy pékségbe adta be önéletrajzát, melyben a célkitűzés címszó alatt ez állt: “tésztát gyúrni”.
3. A jelölt az önéletrajzhoz csatolt fotón egy függőágyban feküdt, az alábbi képaláírással: “Sziasztok, XY vagyok és állást keresek!”
4. A jelölt a motivációs levélben kifejtette, hogy “az ideális egy üzletemberi pozíció lenne 18-250 ezer dolláros évi fizetéssel”.
5. A múltbéli munkatapasztalatokhoz az illető ezt írta: “Gördeszkás 1980-tól napjainkig.”
6. A jelölt hobbiként a szemöldökszedést nevezte meg.
7. A pályázó a vezetői tapasztalatai alátámasztására példaként hozta fel, hogy egy online videójátékban harcoló klánok parancsnoka volt.
8. A jelölt egy több éves “karrier lyuk” magyarázataként leírta, hogy börtönben ült a korábbi főnöke bántalmazása miatt
9. Az online jelentkezési űrlapon arra kérdésre, hogy “Valaha elítélték-e már bűncselekményért?” a jelölt azt írta: “Igen, majd megmagyarázom az interjún.”

A maradék négy rendhagyó vallomáshoz kattintson!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik