Pénzügy

Dollármilliárdosnak készül? Tippek, hogyan fogjon hozzá!

A 21. század emberének több olyan problémája is van, amit ha valaki megold, annak tutira nem lesz többé pénzgondja.

Nem azt mondjuk, hogy könnyű lesz dollármilliárdossá válni. Csak azt, hogy ha a Buseiness Insider listája, amit a Bankrácio.hu vett górcső alá, csupa olyan problémát sorol fel, amelynek a megoldásával egykettőre elérheti meggazdagodási célját.

A zsozsó bűvöletében

Energia és net

Az emberiség egyik nagy problémája ma az energia minél olcsóbb és zöldebb előállítása – ehhez kapcsolódik néhány megoldandó kérdés.

Ilyen e vezeték nélküli energia, az olcsó napenergia előállítása, vagy éppen az a feladvány, hogyan lehetne a szinte korlátlanul rendelkezésre álló széndioxidot felhasználni az energiatermeléshez.

A másik téma a nettel függ össze – a portálok szerint vaskos csekket kaphat a legnagyobb internetszolgáltatóktól, aki megoldja, hogy az egész bolygón legyen olcsó net.

S ide kapcsolódik a netes biztonság kérdése is, amiből rögtön adóik: feltörhetetlen jelszavak is kellenének.

Elképesztő

Víz és időjárás

Mivel a világ vízkészlete is fogyóban, sokat kaszálhatna az is, aki megoldaná, hogy olcsón lehessen a tengerből ivóvizet nyerni.

Na és azt sem ártana, ha valóban pontos lenne az időjárás-előrejelzés, azon belül például a katasztrófák, így a földrengések előrejelzése is. Erre már sokat áldoztak a kormáynok, a megoldásra is biztosan nyílna az állami buksza.

A siker egyik kulcsa:

És két klasszikus

Az emberiség egyre kövérebb, kellene tehát egy olyan tabletta, ami valóban tutira fogyaszt.

Utoljára hagytuk, amire már ősidők óta keressük a megoldást: meg kellene fejteni az örök élet titkát is.

Megmondtuk, hogy nem lesz könnyű! De azért: hajrá!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik