Pénzügy

Online lovi is van már a trafikokban

Lovi (lovi)
Lovi (lovi)

A trafikok megélhetési gondokkal küzdenek, az online lóversenyfogadást üzemeltető cég pedig veszteséges volt tavaly. Úgy tűnik, mégis látnak fantáziát egymásban.

Legalább hét olyan nemzeti dohányboltról tud már a vg.hu, melyben lóversenyre is lehet fogadni. Erre úgy lett lehetőség, hogy a Magyar Lóversenyfogadást Szervező (MLFSZ) Kft. bővítette fogadási hálózatát, online bukmékerirodákkal, melyek között a lap információi szerint már legalább hét trafik is van.

Megéri?

A szerződött partnerek 6 százalékos jutalékot kapnak, ami kevesebb, mint a cigiárusítás árrése, melyet az idén nyáron 10 százalékra emeltek. S azt se felejtsük el, hogy még a 10 százalékos árrés mellett is nehezen fenntarthatóak az új dohányboltok. Ezért is van újfent műsoron, hogy tovább bővítsék a termékkörüket.

No és mi újság a lóversennyel? A lap által idézett a ittapiros.com szakportál szerint nem túl jó biznisz. És nem azért, mert rosszul csinálják, hanem mert a világ megváltozott. Szerintük a hazai lóversenysporton a terminál-hálózat sem fog tudni segíteni.

Hogy így lesz-e, az majd kiderül. A PMC online fogadást szervező cég egyébként 2012-ben kapott megbízást a hálózat kiépítésére, és abban az évben 229 millió forintnyi veszteséget hozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik