Pénzügy

Százezer látogatót vonzott a Profession.hu állásbörze

Közel 100 ezer látogatót vonzott Magyarország második Virtuális Állásbörzéje. Az érdeklődők a meghirdetett közel 1500 állásajánlat között böngésztek, és átlagosan 60 percet töltöttek az oldalon.

A 2010-es premier után ismét sikeresnek bizonyult a Profession.hu szervezésében megrendezett második Virtuális Állásbörze. Összesen közel 100 ezer látogató érkezett a honlapra.

“Érdekes a látogatók és a meghirdetett állások statisztikája. Egy látogató áltagosan 60 percet töltött a weboldalon, ami azt mutatja, komolyan érdeklődtek az állásbörze iránt, és számukra hasznos információkat, igen változatos területről érkező kiállító cégeket és kifejezetten magas számú meghirdetett állást találtak. Idén ráadásul a tavalyinál kétszer többen regisztráltak” – mondta Martis István, a Profession.hu vezetője.

A magyarországi virtuális börze tavalyi debütálása különlegesség volt, hiszen hazánkban, sőt, a régióban is először rendeztek meg állásbörzét azzal a különleges szoftverrel, amely lehetővé tette a börze digitális megjelenítését.

“Úgy tűnik, teljesültek a várakozásaink. A virtuális állásbörze nem csak az újdonság varázsa miatt volt ilyen sikeres tavaly; idén is hoztuk azokat az eredményeket, amelyeket kitűztünk magunknak. A következő állásbörzét 2011 őszére tervezzük” – tette hozzá Martis István.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik