Pénzügy

Játékos állásvadászatot indítottak

Gerillakampánnyal toboroz az egyik informatikai vállalkozás: gegekben és technikai trükkökben bővelkedő robotos vírusfilmekkel, illetve értékes nyereményekért folyó online szakmai kvízjátékkal csábítja a tapasztalt informatikusokat. Az az álláskereső, aki játszik, akár még garantált interjúlehetőséget is nyerhet.

„Ne pazarold el a tudásod!” – hívja fel az informatikusok figyelmét a kétezer főt foglalkoztató IT Services Hungary a Control Your Life elnevezésű kampányában. A budapesti és debreceni központtal működő cég november 2-19. között friss állásajánlatokkal várja a tapasztalt IT-szakembereket.

A toborzó kampány szorosan illeszkedik a cég alapfilozófiájához: az IT Services Hungary a tudásba fektet – mondta Ilosvai Péter ügyvezető igazgató. „Azoknak a tehetséges fiatal informatikusoknak kínálunk alternatívát, akik szeretnék kezükbe venni saját életük irányítását, és színvonalas munkakörnyezetben, kihívásokat tartogató nemzetközi projektekben kívánják kamatoztatni tapasztalataikat” – hangsúlyozta. Mint elmondta, a vállalat a vírusfilmmel és online szakmai kvízjátékkal tarkított akció keretében öt kiemelt IT-szakterületen keresi a tapasztalt informatikusokat.

A reklámfilmrendezők mára egyik legkeresettebb fiatal tehetsége, Kostil Danila által rendezett vírusfilm a tapasztalt informatikusoknak üzeni: ha van tudás, van hol kamatoztatni. A honlap látogatói nemcsak további szórakoztató robotos kisfilmeket találnak, de egy háromhetes szakmai játék keretében is lemérhetik, mennyit ér a tudásuk a vállalatnál.

Az online játékban a fejlesztői, tesztelői, szerver- és alkalmazásüzemeltetői, valamint hálózatüzemeltetői szakterületek mellett Service Desk kategóriában lehet versenyezni – az első négy kategória kérdéseinek megoldásához szakmai tapasztalat szükséges, míg az utóbbi, ügyfélszolgálati kategóriában elegendő az alapinformatikai tudás is. Minden szakterületen plusz pontokat ér a nyelvismeret: ez ugyanis a mindennapi munkában is kiemelt szerepet kap a vállalatnál.

Az oldalra látogatók az IT Services friss állásajánlatai között is böngészhetnek, a játékkérdésekre helyesen és gyorsan válaszolók az értékes ajándékok mellett garantált interjúlehetőséget is nyerhetnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik