Pénzügy

KarrierExpo a Corvinuson (x)

A Budapesti Corvinus Egyetem tisztelettel meghívja Önt 2010. tavaszi állásbörzéjére. A KarrierExpo országos integrált állásbörze diplomázóknak, friss- és fiatal diplomásoknak.

KarrierExpo a Corvinuson (x) 1

A KarrierExpo-t 2010. március 31-április 1-én tartjuk, amelyre várjuk a munkáltatókat, oktatási-képzési szervezeteket, karriertervezési szolgáltatókat, tanácsadókat, egyéb kiállítókat, hirdetőket.

Az elmúlt közel 10 év gyakorlatát követve meghívjuk az összes hazai felsőoktatási intézmény hallgatóját és diplomásait, és arra számítunk, hogy több mint 40 felsőoktatási intézmény legalább 12 000 álláskeresője vesz részt 2 napos rendezvényünkön.

Szolgáltatásainkat továbbfejlesztettük az Önök visszajelzései alapján. A standard szolgáltatások mellett olyan „személyre szabott” megjelenési/hirdetési lehetőségeket is kínálunk, hogy akár „inverz módon” is megtervezhetik részvételüket állásbörzénken; a cégprezentációkat ezentúl az Aula nyitott színpadán, a legfrekventáltabb területen tarthatják meg és helyszíni céges tesztíratásokra is lehetőséget adunk.

A KarrierExpo több mint állásbörze. Akár az azonnali munkaerő-utánpótlás, akár a hosszú távú munkaadói márkanév építés vagy éppen új szolgáltatásuk, termékük piaci bevezetése a célja, szívesen együttműködünk Önnel!

Kollégáink természetesen örömmel nyújtanak segítséget, ha kérdése vagy észrevétele van – akár telefonon, akár személyesen.

Budapesti Corvinus Egyetem – Karrier Iroda

cím: 1093 Budapest, Fővám tér 8.
telefon/fax: 1/482-5080
mobil: 30/279-7432
e-mail: karrierexpo@uni-corvinus.hu
internet: www.karrierexpo.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik