Pénzügy

Új értékesítési vezető a T-Systemsnél

Fazakas András tölti be a Magyar Telekom Vállalati Szolgáltatások Üzletágánál (T-Systems) az SMB és MID Market terület értékesítési vezetői posztját 2010. február elsejétől.

Fazakas András

Fazakas András

A kommunikációs diplomával rendelkező szakember feladata a közép- és kisvállalati ügyfelekhez kapcsolódó értékesítési terület irányítása lesz. Fazakas a szakmai pályafutását 1996-ban a T-Mobile elődjénél, a Westel Mobil Távközlési Rt.-nél kezdte. A vállalatnál különböző pozíciókban dolgozott, szerteágazó direkt és indirekt értékesítési, illetve ügyfélkapcsolati tapasztalatokat szerzett.

2006-ban csatlakozott a Nav N Go-hoz, ahol operatív igazgatóként a hazai és nemzetközi üzleti lehetőségek felkutatásában, a navigációs szoftver- és mobilalkalmazás-fejlesztő cég szolgáltatásainak új piacokra való bevezetésében kapott kiemelt szerepet.

Fazakas András nevéhez kötődik a 270 fős vállalat strukturális felépítése, többszöri megújítása. 2008-ban a Deloitte a „Legdinamikusabban fejlődő közép-európai IT-cég” díját a Nav N Go-nak ítélte oda. Ugyanebben az évben Fazakas Andrást az „Év Fiatal Informatikai Vállalkozójának” választotta meg idehaza az Informatikai Vállalkozások Szövetsége.

A szakember 2009-ben igazolt át a magyar üzletemberek által alapított Theoryc befektetői társuláshoz, amelynek ügyvezetői pozíciójából érkezett most meg a T-Systemshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik