Pénzügy

Kiértékelik a magyar coachokat

Történelmi jelentőségű pillanatnak lehetnek a tanúi azok, akik részt vesznek a Magyarországi Coaching Konferencián: ez lesz az első olyan esemény, amelyen nem a coachok mesélnek az eredményeikről és a sikereikről, hanem a megbízóik értékelik a tanácsadók munkáját.

A Business Coach Szakmai Közösség és a DGS GLOBAL RESEARCH által szervezett tanácskozáson mutatják be a Magyarországi Coaching Kutatás eredményeit – az International Coach Federation eredményeinek tükrében. Szó lesz a coaching használatáról a tehetségmenedzsmentben, a vezető- és szervezetfejlesztésben, értékesítésben, illetve arról is, hogy hogyan és miért kell az eljárást használnia egy érett vezetőnek, a kkv-knál vagy a közszférában. A konferencia főtamogatója a Develor, a médiatámogatója a FigyelőNet.

A szeptember 30-ai, a Kinnarps Irodaházban tartandó rendezvényen több vállalat is részt vesz, például előadást tart a Mol, a Budapest Bank, a CIB Bank, a Magyar Telekom, a Pannon, a Loxon Solutions és a Develor képviselője. A közszféra is jelen lesz: a coachingról beszél a Nemzeti Hírközlési Hatóság, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete és a Magyar Nemzeti Bank illetékese.

Jelentkezni szeptember 15-ig lehet. A részvételi díj augusztus 31-ig nettó 24 900, szeptember 1-jétől pedig 29 900 forint.

További információ a konferencia honlapján található.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik