Pénzügy

Új vezető a Brokernetnél

A Brokernetnél december 15-től az értékesítésfejlesztési vezérigazgató-helyettesi feladatokat dr. Farkas András látja el. E minőségében a szakember jelentős szerepet vállal a mára már 5000 aktív pénzügyi tanácsadóból álló értékesítési hálózat képzési rendszerének működtetésében, az ügyfelek kiszolgálásában.

Dr. Farkas András korábban az Aviva Életbiztosító Zrt. vezérigazgató-helyettesi posztját töltötte be. Alapító alelnökként és vezérigazgató-helyettesként meghatározó tagja volt annak a menedzsment csoportnak, amely Magyarországon létrehozta az életbiztosító elődjét (MÉBIT, később ABN AMRO Életbiztosító), majd részt vett a társaság rendkívül sikeres értékesítésében és folyamatos továbbfejlesztésében.

A Brokernet Holding Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. új vezérigazgató-helyettese az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végzett. Pályáját a Külügyminisztériumban kezdte, majd konzuli pozíciót töltött be a Magyar Köztársaság teheráni nagykövetségén. Ezután a Nationale-Nederlanden Magyarországi Biztosító Rt. marketing főosztályának vezetője, később megbízott ügyvezető igazgatója lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik