Pénzügy

PR-szakértőket képeznek

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola Kommunikáció- és Médiatudomány Tanszéke PR-szakértő szakirányú továbbképzési szakot indít. A képzésre december 15-ig lehet jelentkezni.

A továbbképzés célja olyan szakemberek képzése, akik rendelkeznek a profitorientált és a nonprofit szervezetek elvárásainak megfelelő, magas színvonalú elméleti és gyakorlati PR-ismeretekkel. A rugalmas stuktúrájú képzés elméleti és gyakorlati jellegű tárgyakat egyaránt tartalmaz. A végzettek koordinálhatják majd ezen szervezetek kommunikációs feladatait, PR-kampányokat és -rendezvényeket szervezhetnek. Emellett megtanulják, hogyan alakítsák ki egy cég belső és külső arculatát, tehát az elmélet mellett a gyakorlati teendőket is el tudják majd látni.


A képzést nappali, levelező és távoktatásos tagozaton indítják, a tanulmányi idő három félév, amely legalább 300 órát jelent. Azok jelentkezhetnek, akik rendelkeznek bármilyen típusú felsőfokú oklevéllel. A képző intézmény a szakirányú végzettségről oklevelet állít ad, a pr-szakértői képzés elvégzése után a végzetség szintje megegyezik majd az alapdiploma besorolásának szintjével. A képzés költségtérítéses formában indul, az összege a jelentkezés függvényében 90 000–100 000 forint.


A képzés tanterve és a jelentkezési lap letölthető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik