Pénzügy

Nemzetközi hallgatótoborzó

A felsőoktatási képzések piaci versenyében nem könnyű az eligazodás sem a középiskolát végzetteknek, sem a főiskolai vagy egyetemi alapképzést befejezett hallgatóknak. Épp ezért rendezi meg a Corvinus Nemzetközi Felsőoktatási Kiállítást a Budapesti Corvinus Egyetem november 9-10. között. A kiállításon 15 külföldi és 15 hazai egyetem mutatja be alap- és mesterképzési kínálatát.

Az ismerkedést, a személyes kérdezés lehetőségét biztosítja az egyetem új kezdeményezése, a Corvinus Nemzetközi Felsőoktatási Kiállítás. A rendezvény a már több mint tíz éve minden évben megszervezett KarrierExpo állásbörzéhez kapcsolódik.


Az Oktatási és Kulturális Minisztérium által támogatott nemzetközi hallgatótoborzó vásáron egy időben és egy helyen érdeklődhetnek a leendő diákok a felvételi esélyekről, a lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről harminc hazai és külföldi felsőoktatási intézménynél.


Dánia, Hollandia, Nagy-Britannia, Finnország, Franciaország, Románia, Törökország felsőoktatási intézményei mellett a hazai felsőoktatási intézmények közül: a Budapesti Gazdasági Főiskola, a CEU Business School, a Debreceni Egyetem, a Gábor Dénes Főiskola, a Károly Róbert Főiskola, a Nyíregyházi Főiskola, a Szegedi Tudományegyetem, a Pannon Egyetem, a Szolnoki Főiskola, valamint a Zsigmond Király Főiskola is bemutatja képzési kínálatát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik