Pénzügy

Új marketing- és PR-vezető az AIG/Lincoln Hungarynél

admin
admin

2007. 09. 17. 08:19

Magó Edina lett az AIG/Lincoln Hungary ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cég marketing- és PR-vezetője. Munkáját a vállalatnál idén februárban kezdte, jelenlegi pozíciójába szeptemberben nevezték ki.


Magó Edina

Az új vezető 1996-ban végzett a Külkereskedelmi Főiskola külgazdasági szakán, ezt követően marketingvezetői és tanácsadói pozíciókban dolgozott, két évig saját marketingtanácsadó vállalkozása is volt. Mostani munkahelye előtt három évig a rendezvényszervezés területén dolgozott ügyfélkapcsolati vezetőként.


Jelenlegi pozíciójában feladata az összvállalati marketingstratégia kidolgozása és kivitelezése, valamint a projektspecifikus marketingtevékenységek ezekkel való összehangolása. A vállalat PR-kommunikációját is ő irányítja.


Az AIG/Lincoln céget stratégiai társulásként alapította az Egyesült Államokban az AIG Global Real Estate Investment Corporation és a Lincoln Property Company. A társaság azzal a céllal jött létre, hogy nemzetközi szinten ingatlanokat vásároljon, fejlesszen és üzemeltessen. Magyarországon már több mint tíz éve van jelen a cég.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.