Pénzügy

Új logisztikai igazgató a Lekkerlandnál

Július 30-tól de Jager Katalin lett a Lekkerland Export-Import Kft. új logisztikai igazgatója. Az új vezető feladata a cég teljes logisztikai tevékenységének irányítása, beleértve mind a raktározással, mind a szállítmányozással kapcsolatos feladatokat.

De Jager Katalin a Budapesti Közgazdasági Egyetem termelésmenedzsment és logisztika szakán szerzett diplomát, majd a Nutricia Magyarországnál kezdte pályafutását. Ezt követően hat évig dolgozott a Rynart Transportnál – először accountmenedzseri pozícióban, majd divízióvezetőként. Más cégeknél korábban már dolgozott logisztikai központ vezetőjeként, illetve business unit menedzsereként is.


A Lekkerland Magyarország nagykereskedelmi cég az Európa-szerte 12 országban jelen levő Lekkerland-csoport leányvállalata, vevőit főleg import- és hazai kényelmi termékekkel látja el, melyek szállításáról saját gépkocsparkjával gondoskodik. A vállalat 2006-ban 115 munkatárs közreműködésével mintegy 1200 vevőnek szállított belföldön, és 12 millió euró forgalmat ért el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik