Pénzügy

Új vezetők a HTCC-nél

A Hungarian Telephone and Cable Corporation (HTCC) Vágány Tamást nevezte ki értékesítési vezérigazgató-helyettesének, Otto Gábor pedig a cég lakossági direkt értékesítési igazgatójaként folytatja a pályafutását.

A közgazdász végzettségű Vágány Tamás az évek során több értékesítési és marketingpozíciót töltött be: ő volt a PanTel értékesítési igazgatója, majd kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese. Ezt megelőzően a Pannon GSM-nél és a Xeroxnál dolgozott, szintén értékesítési és marketingterületen.


Otto Gábor is közgazdász, 2006 áprilisában csatlakozott a PanTel–Hungarotel csoporthoz mint lakossági értékesítési igazgató. Feladata volt a Hungarotel fejlesztése a versenypiaci elvárásoknak megfelelően, és ezzel párhuzamosan a PanTel lakossági értékesítésének elindítása. Korábban kilenc évig a Citibanknál dolgozott, ahol tapasztalatot szerzett a lakossági és kisvállalati hálózatfejlesztés, -irányítás és értékesítési vezetői munkakörben.


A Hungarian Telephone and Cable Corporation (HTCC) 1992-ben alakult az USA-ban, és leányvállalatai – az Invitel Zrt., a Hungarotel Zrt. és a PanTel Kft. – révén nyújt távközlési szolgáltatásokat Magyarországon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik