Pénzügy

Új vezetők a TVK-nál

A Tiszai Vegyi Kombinát a csoportszintű pozíciók erősítése és a termelés eredményessége érdekében július 1-jétől Hodossy Gyulát gazdálkodási és pénzügyi vezérigazgató-helyettesévé, Vályi Nagy Tivadart termelési igazgatóvá nevezte ki, Sebestyén László pedig a jövőben nemzetközi vezetői feladatokat lát el.

Hodossy Gyula 1989-ben kezdte a pályáját a TVK-ban. A budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán végzett, majd 2002-ben az Euro Contact Business Schoolban szerzett Professional Diploma in Management oklevelet. 2004 januárjától a TVK energiaszolgáltatás és karbantartás-irányítás szervezetét irányította.


Vályi Nagy Tivadar vegyészmérnöki diplomát szerzett a Veszprémi Vegyipari Egyetem ásványolaj- és széntechnológia tagozatán, 1978 óta dolgozik a TVK-nál. Korábban a társaság gazdálkodási és pénzügyi vezérigazgató-helyettese volt.


Sebestyén László előzőleg a TVK termelési igazgatója volt, a jövőben a Mol-csoport Tiszaújvárosban és Pozsonyban működő három olefingyárának rövid és hosszú távú rekonstrukciós, valamint kapacitásbővítési programjának megvalósítására specializált munkacsoport vezetése lesz a feladata. Tanulmányait a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem Természettudományi Karán végezte, vegyészdiplomát szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik