Pénzügy

HR-menedzsert váltott a Xerox

Pach Gabriella lett június 20-tól a Xerox Magyarország Kft. új HR-menedzsere. A pozíciót korábban betöltő Markovits Dóra ezentúl regionális tréningvezetőként folytatja a cégnél.

A cég HR-menedzserének feladatai közé tartozik a toborzás, a belső kommunikáció koordinálása, a szervezetfejlesztés, valamint az értékelési, kafetéria- és jutalomrendszer működtetése. Hatásköre Magyarországon kívül Szlovéniára és Horvátországra is kiterjed. Pach Gabriella közgazdász és jogi szakokleveles közgazdász végzettséggel rendelkezik, ezt megelőzően a British American Tobacco pécsi gyárának HR-osztályát vezette.


A korábbi menedzser, Markovits Dóra július 1-jétől regionális tréningvezetőként folytatja pályafutását, új pozíciójában legfőbb feladata a szakmai, valamint készségfejlesztő tréningek koordinálása lesz a cég vezetői, elemzői és értékesítő munkatársai számára. A szakember hatásköre a Magyarországot, Horvátországot, Szlovéniát, Csehországot, Szlovákiát, Lengyelországot, Törökországot és Izraelt felölelő úgynevezett CIT-régióra terjed ki. Markovits a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen tanult, 10 éve dolgozik a Xeroxnál HR-területen, 1999-ben lett a humánerőforrás osztály vezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik